Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 09:09

LUDI TIKET (-), petak, 9.337.790: Vehene, Vehene

Sedam parova,10 miliona na nišanu, ali i jedan promašaj

Zaista strašan, moćan tiket. Sedam parova, od toga na pet odigrana igra, tj. MOZZART kombinazzija X&2+. I nažalost tropa. Ne totalna, naravno, pošto je tu naš benefit NAPLATI PROMAŠAJ.

A taj promašaj je došao na meču između Hajdenhajma i Vehena, gde je nedostajao samo jedan pogodak, i to gostiju da prođe ceo tiket i naš igrač koji je ovo odigrao preko interneta bude bogatiji za skoro 10 miliona dinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tačnije 9.337.790.

Ako je za utehu, pošto je uplata bila samo 100 dinara, a promašen je jedan par te se ovaj tiket kvalifikovao za naš benefit NAPLATI PROMAŠAJ, na račun ovog majstora klađenja stiglo je 10.000 dinara, pošto je ukupna kvota nepromašenih parova veća od 999.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.