Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2020, 09:49

LUDI TIKET (-), petak, 42.908 dinara: Okinuo u 88. minutu

Krivci su brazilski omladinci, oni su oborili kvotu 1.950,39

Sigurno je da nigde, do u MOZZATRTU, bez obzira na okolnosti nema šanse da mediji pišu o vama na konto svega 20 dinara koje ste izvukli iz malog džepa. Tiket igrača koji je popunio osam parova, igrajući na ishode primer je neslućenih mogućnosti, ali i trenutka koji može veliki podvig da pretvori u debakl šampiona.

Ovde je stvar zaribala na omladincima Santosa i Vaska, dakle u Brazilu. Situacija je vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << deprimirajuća, jer Vasko M20 je od 57. minuta igrao bez pocrvenelog Pedra, da bi tiket oborio Brajan, ni manje ni više nego u 88. minutu susreta.

Maler, nema dalje, a kada tiket ostane na stativi, tu je MOZZART da reaguje benefitom NAPLATI PROMAŠAJ. U ovom slučaju, isplaćeno je 200 dinara, odnosno deset puta više od minimalca uplaćenog za igru koja se pamti i prepričava.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.