Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 06:43

LUDI TIKET (-), petak, 2.309.696 dinara: Milioni odleteli sa Letećim magarcima

Venecija otkinula bod Kjevu i pokvarila slavlje

Tiket uplaćen na Košutnjaku pravo je umetničko delo u kladioničarskom domenu, međutim, da umeće autora bude nagrađeno sa 2.309.696 dinara nedostajalo je da Kjevo savlada Veneciju.

Remi rivala iz Serije B (1:1) pokvario je neke od impresivno pogođenih tipova poput pobede Krotonea u susretu sa Veronom uz golove oba tima, trijumf Dortmunda nad Lajpcigom i tri ili više gola, pobedu Liverpula uz 3+, slavlje Reala na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gostovanju Granadi uz golove oba kluba. Svi nabraojani pogoci pali su u vodu s obzitom na to da Kjevo nije uspelo da dođe do celog plena, a utehu za kreatora tiketa predstavljaće benefit “NAPLATI PROMAŠAJ” zahvaljujući kojem će inkasirati 100 puta veći novac od uloženog, odnosno na uplaćenih 100 dinara sleduje mu 10.000.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.