Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 10:07

LUDI TIKET, petak, 192.500 dinara: Iz iksa u pobedu

Treći prelaz, na žilet izvukao PSV u drugom minutu sudijske nadoknade

Ne šalimo se, mislimo ozbiljno da je sve krenulo iz X ishoda, a da se na kraju završilo pobdom, odnosno osvajanjem kvote 192,5. Pazite, igrač s veba na listić je stavio samo tri para, tri moćna prelaza, a pošto ih je sve dočekao, slobodni smo da konstatujkemo kako je na Omoniju protiv PSV-a došlo X-2, bukvalno na žilet. Naime, Malen je za goste tresao tresao mrežu tek u 92. minutu, odnosno u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sudijskoj nadoknadi što znači da je ovom listiću prolazak bio prosto suđen.

Kako bilo, vidite i sami da je reč o tri prelaza, pa je red da kažemo da je i Napoli došao do prolaza X-2,  a da je Real Sosijedad primio samo jedan pogodak u 56. minutu susreta. I na kraju, na tiketu je došla igra X-1,vezana za meč Molde – Rapid, pa konstatujemo pobedu! Neka je sa srećom, neka se troši, ali i neka se umnoži. Verujemo da ovo nije kraj, već samo jedan od stranica uspeha koje će ubuduće ispisivati ovaj igrač.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.