Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2021, 08:24

LUDI TIKET, petak, 187.604 dinara: U Bačkoj sve ravno do premije

Pogođena kvota 2.501

Neki lepi dani u Bačkoj Topoli, završen je novi, supermoderni stadion, TSC se posle duže pauze vraća u svoj grad, a jedan naš kladioc iz tog mesta imaće da se počasti kada krene da gleda tamnoplave na premijeri u svom novom domu.

Sjajan tiket odigrao je naš igrač sa severa Vojvodine. Uplatio je samo 60 dinara, naređao čak 13 parova, a taj broj mu je doneo sreću.

Nekoliko sjajnih kombinacija je bilo na tiketu, Lako nije došlo, recimo Grashopers je gol postigao u poslednjem minutu, Roma se dobro mučila sa Udinezeom, ali sve to pada u zaborav kada se u ruci nađe 187.604 dinara premije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.