Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021, 09:46

LUDI TIKET (-), nedelja, 920.439 dinara: Modri od tuge

Šta je sve pogodio kladilac iz Aleksinca...

Ostavio je Dinamo iz Zagreba u čudu fudbalere Gorice, razočarane Osiječane – s njima se trka za titulu – a jednog igrača Kladionice MOZZART bez skoro milionskog dobitka.

Čudesni preokret izveli su Modri u 17. kolu hrvatskog prvenstva. Gubili su 2:3 do 90. minuta, u poslednjem je Bruno Petković poravnao rezultat, a u petom nadoknade Francuz Teofil Katerin pogodioi za 4:3 i na taj način ostao lider >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trke. Ujedno, uskratili kladioca iz Aleksinca za malo više od 920.000 dinara.

Naš igrač prognozirao je da će Dinamo voditi na kraju prvog poluvremena i dobiti meč, a da će na utamici u Gorici pasti najmanje tri gola. Nevolja za kladioca je u saznanju da je posle prvih 45 minuta na semaforu pisalo 2:2, samim tim nije prošao tiket na kome je „uhvatio“ preostalih pet parova kombinujući konačan ishod i golove.

Na uplatu od 200 dinara i kvotu 4301,11 potencijalni dobitak iznosio je 920.439 dinara, uključujući i MOZZART bonus od sedam odsto jer se na tiketu našlo šest parova sa kvotom većom od 1,35, a bez igre konačan ishod. Ovako, naš igrač dobio je utešnu nagradu od 20.000 dinara, jer mu na osnovu benefita Naplati promašaj sleduje sto puta veća suma od uplaćene.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.