Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2021, 09:46

LUDI TIKET (-), četvrtak, 918.757 dinara: Pad u Kupu Rumunije

U igru ušao s minimalcem, a iz nje izlazi sa 2.000 dinara na konto naplaćenog promašaja

Mogao je igrač s veba skoro do milionskog dobitka na konto minimalnog uloga samo da su ga poslušali Vitorul Kurica i Bakau… Međutim, umesto X ishoda, došao je kec koji je oborio hazardersku kvotu 7,50. Bilo bi moćno da je prošlo, jer preostalih pet konačnih ishoda nije nosilo nigde manje od koeficijenta četiri.

Pogledajte sami i procenite. Svakako, treba ući u srž tipovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa razmisliti o načinu na koji je igrač razmišljao. U svakom slučaju, najbolje je zapitati se da li bi baš vi ovako nešto odigrali i da li bi imali kuraži da za uplatu jaču od minimalca. Kao što vidite, ovde se i tih 20 dinara baš isplatilo, pošto je igrač dobio 2.000 dinara. Ne kažemo da tiket ne zaslužuje i više, ali takva su pravila igre koja u MOZZART kladionici zbog samo jedne greške ne može da padne zahvaljujući benefitu “NAPLATI PROMAŠAJ”.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.