Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 09:00

LUDI TIKET, četvrtak, 669.616 dinara: Pa on je vidovit!

Samo na GGI&GGII tipu sa utakmice Portugalija – Francuska pokupio je kvotu 22...

Zamislite tip koji vredi kvote 22! Dobro, ne morate da zamišljate, samo pogledajte tiket koji je predviđao da će Portugalci i Francuzi odigrati GG u prvom i drugom poluvremenu. To je svakako bilo lepo odigrati i u singlu, ali kada se na to nadovezuje još pet pogodaka, onda je reč o tiketu bez premca u arsenalu prolaznih tipovanja.

 Uz to, pogodio je da će Nemci i Mađari izaći na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 4+, da će Španci odigrati 2-2&3+… Stvarno, nema potrebe da čitamo sve, jer priča vam je poznata, pa je na nama da pohvalimo tiket na koji je uloženo 500 dinara. Uz pohvalu ide i isplata „SUPER MULTI BONUS“ keša. U ovom slučaju, to je sedam procenata više, odnosno 43.809 dinara dodatnog novca.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.