Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2020, 08:10

LUDI TIKET (-), četvrtak, 338.958 dinara: Kaljari odneo 2.800 evra

Umesto trijumfa u gostima, Bolonja sprečila isplatu fantastičnog dobitka

Sada nas još samo dva dana dele od toliko čekanog povratka Bundeslige, kada ćemo konačno moći da uživamo u pravim fudbalskim majstorijama, a do tada i dalje ćemo biti vezani za MOZZART simulacije koje često ispoštuju, a nekad i prodaju... Za ovaj LUDI TIKET može se reći da nudi pomešana osećanja. Jer, jedan par odneo je potencijalnu isplatu od preko 2.800 evra, ali je naš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrač na kraju ipak nagrađen za trud...

O čemu se radi? Dakle, naš igrač je putem platforme MOZZART Bet odigrao tiket sa pet parova gde pojedinačna kvota nije bila ispod 2,95. Sve utakmice su iz grupe MOZZART simulacija, a uplata je iznosila 1.000 dinara. Na ukupnom koeficijentu od 332,31, potencijalni dobitak iznosio je 338.958 dinara. Međutim, na putu do sreće isprečila se Bolonja. Kaljari je umesto pobede u gostima dozvolio trijumf protivnika, pa je tako tiket pao zbog, doduše, najveće kvote na istom.

Ali, naš kladilac ipak nije otišao praznih šaka, jer kako je promašio samo jedan par aktivirao je benefit NAPLATI PROMAŠAJ koji mu je doneo duplo veću isplatu od uplate koja je iznosila 1.000 dinara. Dakle, na račun mu je leglo 2.000 dinara. Da je ipak uzeo sav novac, osnovni dobitak iznosio bi 332.310 dinara, dok bi preostali novac došao kao dodatak preko MOZZART BONUSA.

Šteta...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.