Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2020, 09:38

LUDI TIKET, četvrtak, 139.074 dinara: Iz iksa u dobitak

U Bajinoj Bašti dočekan prolaz pet prelaza, na konto mečeva iz Irana, Zambije i Serije C

I dok je većina igrača juče čekala početak utakmica Lige šampiona, igrač sa uplatno-isplatnog mesta Bajina Bašta 1.1, na profit je tipovao preko Irana, Zambije, Serije C! Neobičan izbor, ne osporavamo, naročito ako pogledamo šarolikost takmičenja, ali i odvažan pristup igri koja je na svih pet parova predviđala prelaze. Četiri puta išao je iz X-X, samo mu je na utakmici Estegal >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – Mašin Šazi, trebao kec na kraju…

I to je to! Na uloženu stotku čovek s ponosom podiže 139.074 dinara, što svakako nije malo, a zasluženo je pogotkom koji se ne viđa svaki dan. MOZZART to ceni, pa smo momku iz Bajine Bašte isplatili dodatnih 9.098 dinara, ili sedam procenata više u odnosu na standarno očekivan dobitak u iznosu od 129.976 dinara. To vam je moć “SUPER MULTI BONUS” isplate, koju dobijaju najbolji među najsmelijma. Igrač iz Bajine Bašte je zaslužio svaki dinar, a mi mu uz čestitke poručujemo da se niko nijedne od njegovih igara ni u singlu ne bi postideo. Pogledajte samo te kvote, pa recite kako bi vam legao neki prelaz u rasponu kvota od 3,70, do 5,10.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.