LUDI TIKET (-), četvrtak, 1.300.656: Zbog Finaca izmaklo milionče!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), četvrtak, 1.300.656: Zbog Finaca izmaklo milionče!

Četiri utakmice, dve igre i baksuzni Skandinavci…

Kombinacije i golovi na poluvremenu. Za ove igre se odlučio naš igrač iz Vršca i rešio da unovči znanje poznavanjem „Skandinavaca“.

Procenio je da će oba tima dati po jedan ili više golova u prvom poluvremenu (tgg 1GG) i nekoliko puta bio u pravu. Igra je prošla na meču prve finske lige između VPS-a i Kupsa - 2:2 (1:1) i to na samom početku meča, najpre u četvrtom, a zatim u 13. minutu, kada je Kups >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izjednačio.

Naš igrač zadržao se u Skandinaviji, pa je tip je prošao i na meču druge norveške lige između Levangera i Beruma. Četiri gola Levanger je smestio u mrežu Beruma, u prvom poluvremenu ukupno ih je bilo tri. Na kraju 4:1 (2:1).

Prešao je na kombinacije, kmb X-1&2+ (nerešeno na poluvremenu, a na kraju pobeda domaćina, uz ukupno dva ili više golova). Isplatila mu se na meču Rops – SJK  2:0 (0:0) sa sjajnom kvotom 14,00.

Nažalost, tip tgg 1GG nije prošao na utakmici prve finske lige Helsinki – Lahti 1:0 (1:0). Domaćin je poveo u 31. minutu, i to je bilo sve, Lahti do samog kraja nije uspeo da uhvati priključak.

Šteta za tiket koji je našem igraču na uloženih 790 dinara i ukupnom kvotom 1.646 mogao da donese blizu million i po dinara, ili preciznije 1.300.656.

Morao je da se uteši sa benefitom „Naplati promašaj“ i pet puta većom sumom od uplaćene, odnosno sa 3.950 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, četvrtak, 164.437 dinara: Zanimljiva geografija!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2015

Evo kako da napravite „svetski tiket“ za samo 30 dinara..Naš kladilac je na sajtu mozzartbet.com odlučio da odigra tiket sa osam parova iz različitih liga širom planete. A sve je „začinio“ sa velikim brojem igara. Krenimo redom…..Meč Kupa Amerike između Kanzas Sitija i Solt Lejka 3:1...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.