LUČIĆ: Posle ove pobede nam je još teže

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUČIĆ: Posle ove pobede nam je još teže

Srbije savladala SAD.

Reprezentacija Srbije savladala je selekciju SAD i izborila mogućnost da se bori za peto mesto na Mundobasketu. Vladimir Lučić bio je među najboljim igračima Srbije protiv Amerikanaca, a posle meča je rekao da je Orlovima posle ovog trijumfa možda i još teže.

 - Ovo je bila utakmica bez nekog rezultatskog značaja, ali posle svega što se desilo u poslednjih četiri, pet dana hteli smo na pravi način da završimo sve ovo. Očekivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo svi mi da ćemo se naći sa Amerikancima na samom kraju takmičenja, a ne u ovoj fazi, zato nam je možda i teže posle ove pobede, ali šta je tu je. Imamo još jednu utakmicu da završimo ovo takmičenje na pravi način - rekao je Lučić i istakao da su i SAD doživele težak poraz od Francuza. - Iz tog razloga verovatno nisu bili u nekom pravom trenutku, što se i osetilo na početku utakmice. To ne umanjuje našu pobedu i želju da izgledamo bolje danas.

Lučić je istakao da je ekipi prilično teško posle svega što je bilo zacrtano i planirano na početku priprema

 - Nismo izgledali najbolje, ustvari izgledali smo dosta dobro dok nije krenulo malo nizbrdo. Onda nismo imali timsku reakciju i da se vratimo iz toga. Sada je teško, ali to je sport, to je deo naših karijera i u prošlosti i u budućnosti, nadam se što manje. Glavu gore, idemo dalje. Dogovor iz svlačionice je da završimo ovo kako treba - zaključio je Lučić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.