LSL - Ben umalo tragičar u Kruševcu, kad je teško - Marin!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - Ben umalo tragičar u Kruševcu, kad je teško - Marin!

Kapiten Zvezde stupio na scenu kada je bilo najteže i doneo svom timu čitav plen.

U okviru 11. kola Linglong Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde su u Kruševcu savladali Napredak rezultatom 1:0.

Odmah na početku Zvezda je pripretila i uspela da postigne pogodak već u šestom minutu, ali je arbitar Nikolić pokazao da je Degenek bio u ofsajd poziciji nakon prekida Marina.

Nakon toga domaćin se oslobodio pritiska, međutim nije uspevao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ugrozi Popovića, dok su "crveno-beli" ređali priliku za prilikom preko Milunovića, Boaćija i Garsije koji ipak nisu bili dovoljno konkretni.

Igrači Zvezde bili su kivni na sudiju Nikolića kada se nije oglasio posle kontakta Pajovića i Garsije u kaznenom prostoru Napretka.

U drugom poluvremenu gosti su krenuli sa još ofanzivnijom igrom, Napredak je pripretio na početku, ali je ulazak Pavkova u igru promenio mnogo toga.

Napadač je prvo nakon kornera prebacio gol Miloševića, da bi nakon toga pogodio i stativu.

Mnogo sreće domaćin je imao odmah nakon toga kada je Njegoš Petrović sjajno raspalio po lopti koja se potom odbila o stativu.

Zvezda je imala odlično priliku u 76. minutu kada je Nikolić dosudio penal nad Benom, ali je Zvezdin fudbaler gađao visoko preko gola.

Gosti su krenuli na sve ili ništa od tog trenutka, usledila je prava opsada gola Miloševića, a Pavkov je imao još jednu priliku kada je golman "čarapana" sačuvao svoj gol.

Na scenu je potom stupio Marko Marin, kapiten Crvene zvezde je u poslednjim trenucima meča namestio loptu tik ispred šesnaesterca i savladao Miloševića iz slobodnog udarca za veliko slavlje "delija".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marin u posljednjoj sekundi donio Zvezdi tri boda

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2019

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak u 11. kolu Superlige Srbije zahvaljujući golu Marka Marina u sedmom minutu sudijske nadoknade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.