LŠ - Naša prognoza, u četvrtfinale će ovi timovi!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Naša prognoza, u četvrtfinale će ovi timovi!

Analiza i prognoza, ko će u četvrtfinale?

Šalke - Mančester siti (10%-90%)

"Građani" su presrećni, dobili su rivala kakvog su hteli, a ako pogledamo istoriju i jedini evropski trofej Mančester sitija u Kupu pobednika kupova, videćete da je njihov put išao baš protiv Šalkea.

Ekipa iz Gelzenkirhena nije kvaliteta kao Mančester siti, verujemo da su Englezi najveći favoriti za prolazak dalje.

Atletiko Madrid - Juventus (40%-60%)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Veliki derbi Alegrija i Simeonea, igraće šahovske partije, ali je za nas favorit, doduše blagi, Juventus. Imaju igrače koji znaju kako sa Atletikom, nešto kvalitetniji sastav i dajemo im veće šanse za prolazak.

Mančester junajted - PSŽ (30%-70%)

Junajted je imao tokom ove godine periode dobrih igara, ali uglavnom je bilo suprotno. Pobedili su Juventus, dakle - mogu da igraju sa najjačima, a PSŽ je u strašnoj formi što može predstavljati i problem posle pauze, pitanje je koliko će uspeti da je održe kada to bude najpotrebnije.

Mančester je, ipak, ekipa koja će teško u četvrtfinale, ali sa druge strane, Murinju ništa nije preostalo kako bi spasio sezonu.

Ipak, kvalitet je na strani Pari Sen Žermena, Mbape je nezaustavljiv, Di Marija ima razloga za osvetu, Nejmarove magije mogu doći do izražaja protiv slabašne odbrane Mančestera.

Totenhem - Borusija Dortmund (55%-45%)

Borusija igra sjajno ove sezone, nezaustavljivi su, a Totenhem ima jače utakmice u nogama imajući u vidu da igraju jaču ligu i da su u grupnoj fazi odmerili snage sa Barselonom i Interom. Zbog toga nešto veće šanse dajemo Englezima.

Olimpik Lion - Barselona (25%-75%)

Nemamo dilemu ko je favorit, Barselona igra solidno, Lion je dobar, ima igrače poput Fekira koji potezom mogu da reše utakmicu.

Barsa neće imati lak zadatak, ali je favorit, posebno zbog forme Lionela Mesija koji je nezaustavljiv u ovom trenutku.

Roma - Porto (55%-45%)

Nije Roma ista kao prošle godine kada je igrala polufinale, ali su imali sreće u žrebu kada su izvukli Porto. Portugalci nisu loša ekipa, imaju kvalitet za prolazak u četvrtfinale, ali ovde su šanse nešto više u korist Rome. Italijani imaju ove sezone više jakih utakmica za razliku od portugalskog tima.

Ajaks - Real Madrid (35%-65%)

Poletni Ajaks protiv posrnulog šampiona Evrope. Pokazali su dečaci iz Amsterdama predvođeni sjajnim srpskim plejmejkerom koji igra u životnoj formi, Dušanom Tadićem, da mogu da pariraju velikanu kakav je Bajern.

Naučili su dosta toga u prvom delu sezone, dobijali u domaćem prvenstvu i rezultatom kao prethodnog vikenda (8:0), mogu sa svima i nemojte se čuditi ako naprave iznenađenje. Ipak, favorit je šampion Evrope, jesu posrnuli, ali uzdižu formu sa Solarijem i mogu da pobede svakoga ako to žele i ako se konsoliduju.

Bajern - Liverpul (50%-50%)

Poslastica, Liverpul igra fenomenalno, jedina mrlja je poraz od Crvene zvezde ove sezone. Bajern je loš u Bundesligi, ali i oni podižu formu u pravom trenutku i imajući u vidu da imaju više vremena da pripremaju ovu utakmicu, možda bi mogli i da prođu prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona.

Sa druge strane Jirgen Klop je sklopio kockice, ali trka sa Mančester sitijem bi mogla da bude iscrpljujuća i svi znamo da bi svaki čovek koji navija za Liverpul odmah potpisao osvajanje Premijer lige umesto Lige šampiona.

U svakom slučaju - šanse su podeljene.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.