LŠ: Liverpul bez pobede na Enfildu, u Torinu podela bodova…

Izvor: UživoFudbal.com, 10.Dec.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Liverpul bez pobede na Enfildu, u Torinu podela bodova…

U poslednjem kolu UEFA Lige šampiona u grupi A u Torinu domaći Juventus i Atletiko Madrid samo su potvrdili da nastavljaju takmičenje u narednoj fazi.  Ova dva tima odigrala su utakmicu bez golova što je bilo dovoljno Juventusu  da na kraju bude bolji od Olimpijakosa koji je u Atini pobedio Malme sa 4:2.

U grupi B najveće iznenađenje je eliminacija Liverpula. Ekipa Brendana Rodžersa nije uspela da na Enfildu slavi protiv Bazela. Švajcarski tim poveo je još u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << pogotkom Freja. U drugom delu igre šansu je dobio i Lazar Marković koji jbio dosta zapažen u prvih 10 minuta nastavka ali je onda napravio neshvatljivu grešku i rukom po licu zakačio igrača gostujućeg tima a na to je sudija reagovao direktnim crvenim kartonom. Liverpul je sa igračem manje uspeo da dođe samo do izjednačenje posle perfektnog slobodnog udarca Stivena Džerarda. Liverpul – Bazel 1:1

Real Madrid je kod kuće ubeležio još jednu pobedu ovoga puta protiv Ludogoreca od 4:0. Šampion Evrope imao je i lakši posao jer je bugarski predstavnik igrao sa igračem manje posle crvenog kartona koji je dobio Marselinjo.

Grupa A – Juventus – Atletiko Madrid 0:0, Olimpijakos – Malme 4:2

1. Atletiko Madrid 13, 2.Juventus 10,3. Olimpijakos 9, 4.Malme 3

Grupa B – Liverpul – Bazel 1:1, Real Madrid – Ludogorec 4:0

1.Real Madrid 18, 2. Bazel 7, 3. Liverpul 5, 4. Ludogorec 4

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.