Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Kragujevčani pali u završnici u Mađarskoj

Za razliku od Partizana koji je zabeležio trijumf u 6. kolu Lige šampiona vaterpolisti Radničkog su poraženi na gostovanju Egeru sa 7:6 (1:1, 1:2, 1:0, 4:3).

Kragujevčani su u prvom poluvremenu, tačnije pune tri četvrtine igrali odlično u odbrani. Primili su samo dva gola, ali problem je bio u napadu pošto su takođe samo dva puta savladali protivničkog golmana. Kada su Mađari pronašli put do gola Zdravka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Radića više nije bilo spasa za srpskog vicešampiona koji je pretrpeo četvrti poraz u Ligi šampiona.
Golove za Radnički su postigli Miličić, Vrlić, Ćirić, Basara, Dedović i Petković, dok je u domaćem timu bolji od ostalih bio Erdelji sa dva pogotka, a naši internacionalci Čućčković i Vapenski su postigli po jedan.
Kragujevčani su ostali na trećem mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, ali i utakmicom više od Breše i Barselonete koji imaju po bod manje odnosno Olimpijakosa koji ima deficit od dva poena.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog poraženi u Mađarskoj

Izvor: Studio B, 04.Mar.2015

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog izgubili su večeras u Egeru od istoimenog mađarskog tima sa 7:6 (1:1, 1:2, 1:0, 4:3), u utakmici 6. kola A grupe Lige šampiona...Ekipa Uroša Stevanovića pretrpela je četvrti poraz i umanjila šanse da izbori plasman na završni turnir, dok je Eger zabeležio...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.