Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ, GRUPA B: Bazel eliminisao Liverpul, Real maksimalno do kraja (VIDEO)

U grupi B se u poslednjem kolu prve faze odlučivalo o tome ko će uz Real u sominu finala, a ko u Ligu Evrope od preostala tri tima.

Liverpul i Bazel su u direktnom duelu odlučivali o tome ko će i na proleće igrati u Ligi šampiona, a to će sasvim zasluženo biti švajcarski tim koji je uz dat gol propustio još nekoliko vrlo dobrih prilika u prvom poluvremenu. Iako oslabljeni posle isključenja Lazara Markovića >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u 61. minutu (ušao u igru na početku drugog poluvremena) domaći su došli do izjednačenja golom kapitena Džerarda iz slobodnjaka, ali nisu uspeli da naprave i potpuni preokret.


Da je napravio senzaciju u Madridu Ludogorec je mogao do Lige Evrope, ali senzacije nije bilo pošto je „kraljevski klub“ zabeležio još jednu pobedu u nizu, ukupno 19. a šestu u ovom takmičenju ove sezone.



Rezultati:
Liverpul – Bazel 1:1 (0:1)
(Džerard 81 – Fraj 25)
Real Madrid – Ludogorec 4:0 (2:0)
(Ronaldo 20pen, Bejl 38, Arbeloa 80, Medran 87)
Tabela: Real 18 bodova, Bazel 7, Liverpul 5, Ludogorec 4
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mučne scene na Enfildu: Liverpul ispao, glupost Lazara Markovića! Kraljevski tretman Barsinog rekorda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2014

Bazel odoleo u Engleskoj (1:1), Real izrešetao Bugare i zabeležio i šestu pobedu u Grupi B - 4:0..Crveno na grudima, crno pred očima! Navijačima Liverpula pao je mrak na oči. Četiri godine čekali su da vide svoj tim u Ligi šampiona i kad su konačno dobili tu privilegiju njihovi miljenici su...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.