LŠ - Fantastični Sparsi, Ronaldo se igrao i silni Građani

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Fantastični Sparsi, Ronaldo se igrao i silni "Građani"

Ponovo dosta golova u Ligi šampiona - Liverpul bez pobede, Real rutinski, baš kao i Mančester siti...

Grupa E

Liverpul nije dobro počeo meč, ali je dobrom igrom u nastavku poluvremena uspeo da nadoknadi minus i da preokrene rezultat koji je održao i u nastavku utakmice.

Nakon samo pet minuta videli smo neverovatnu grešku Lovrena koji je nekako promašio loptu, ona je došla do Ben Jedera koji nije imao težak posao da na asistenciju Eskudera postigne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol za 1:0.

Ipak, Liverpul je preuzeo inicijativu, imali su nekoliko dobrih prilika, a onda je usledio i gol nakon sjajne akcije Hendersona i Morena koji je postigao Firmino.

Salah je imao dosta sreće u 37. minutu kada je Liverpul došao do prednosti jer je postigao gol kada je lopta dokačila jednog fudbalera Sevilje, pa je na taj način domaći tim stigao do prednosti pred odlazak na odmor koja je mogla da bude i veća da je Roberto Firmino iskoristio penal u 42. minutu.

U drugom poluvremenu Sevilja kažnjava previše ofanzivan pristup Jirgena Klopa, učinio je to Korea koji je izjednačio na 2:2.

Maribor i Spartak su se sastali u Sloveniji, a gosti su poveli golom Semedova nakon odbrane Handanovića, ali je izjednačio Bohar u 85. minutu meča.

Liverpul - Sevilja 2:2

Maribor - Spartak 1:1


Grupa F

U Roterdamu je sve bilo rešeno nakon prvih 45 minuta. Fejenord nije dobro počeo meč, već nakon tri minuta Mančester siti je stigao do prednosti zahvaljujući lošoj reakciji odbrane nakon kornera, a ispostavilo se na kraju da je Stouns postigao gol.

Kada je Aguero na asistenciju Vokera postigao novi gol bilo je jasno domaćima da će imati veoma težak zadatak da ostanu neporaženi, a Gabrijel Žezus je nakon "bombardovanja" golmana Džonsa uspeo da ubaci loptu u mrežu u 25. minutu za 3:0.

U 63. minutu De Brujne je uputio jedan centaršut i to na fantastičan način, a Džon Stouns je bio na pravom mestu i postigao je još jedan gol za 0:4.

Jednu vrlo izjednačenu utakmicu gledali smo u Harkovu gde je Šahtjor ugostio Napoli.

Obe ekipe su imale svoje šanse u prvom poluvremenu, a jedinu je iskoristio Tajson nakon dodavanja Fereire, uputio je udarac sa 20-ak metara i Reina nije mogao da ukroti ovaj šut, iako je dotakao loptu.

Reina je napravio veliku grešku početkom drugog poluvremena kada je na jedan centaršut loše procenio let lopte koja je pala na glavu Fereiri za 2:0 za Šahtjor.

Ipak, Napoli stiže do gola nade preko Milika iz penala, što je bilo sve od njih.



Fejenord - Mančester siti 0:4

Šahtjor - Napoli 2:1


Grupa G

Za samo 15 minuta videli smo 3 gola na utakmici Porta i Bešiktaša, a na kraju su gosti izašli kao pobednici sa 1:2.

Taliska je glavom doneo prednost gostima nakon asistencije Kvarežme, Duško Tošić je nespretnom intervencijom doneo izjednačenje gostima, da bi Tosun uspeo da pogodi za 1:2.

Rajan Babel je zapečatio sudbinu domaćina za konačnih 1:3.

U drugoj utakmici Lajpcig je odigrao svoju prvu utakmicu u Evropi u svojoj istoriji, a Forsberg je doneo erupciju oduševljenja na Red Bul areni.

Ipak, Tilemans je sačuvao bod polufinalisti Lig šampiona od prošle godine golom u 34. minutu dokazavši ponovo da se radi o fantastičnom pojačanju.

Porto - Bešiktaš 1:3

Lajpcig - Monako 1:1


Grupa H

Real Madrid je na krilima Kristijana Ronalda uspeo da reši pitanje pobednika protiv APOEL-a koji je bio poprilično dobra ekipa danas.

Ronaldo je postigao jedini gol nakon asistencije Bejla u 12. minutu i akcije koju je povukao Isko, a Ronaldo je početkom drugog poluvremena iz penala postigao i svoj drugi gol i tako stigao Lea Mesija na vrhu liste strelaca nakon prvog kola.

Serhio Ramos je potvrdio pobedu Reala u 61. minutu utakmice.

Totenhem je danas pokazao klasu.

Ekipa Maurisija Poketina je slavila na Vembliju protiv Borusije iz Dortmunda, bila je to odlična partija svih izabranika argentinskog trenera.

Son je doveo domaće u prednost, ali je Jarmolenko neverovatnim udarcem izjednačio u 11. minutu.

Ipak, Kejn je sa dva gola do kraja utakmice potvrdio pobedu engleskoj ekipi.



Real Madrid - APOEL 3:0



Totenhem - Borusija 3:1

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.