LOŠE VESTI ZA GRKE: Janisa nema na spisku za Mundobasket

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 17:21

LOŠE VESTI ZA GRKE: Janisa nema na spisku za Mundobasket

I dalje postoji šansa da zaigra...

Selektor Grčke Dimitris Itudis skratio je spisak košarkaša na koje računa za Mundobasket, a na njemu nema prve zvezde selekcije Janisa Adetokumba.

Na spisku su: Tomas Vokap, Dimitris Moraitis, Mihalis Luncis, Janulis Larencakis, Lefteris Bohoridis, Panajotis Kalaicakis, Vasilis Toliopulos, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Nikos Rogavopulos, Tanasis Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitris Agravanis, Manos Hacidakis, Jorgos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Papajanis, Kostas Adetokunbo, Jorgos Calburis.

Zanimljivo je da je selektor Itudis istakao da i dalje postoji šansa da Janis zaigra na prvenstvu i da može doći do promene spiska.

- To će nam saopštiti doktori reprezentacije i lekari iz Milvoki Baksa, on se trudi da igra za Grčku, ali povreda je takva da će uskoro biti na reevaluaciji i saznaćemo da li će moći da igra ili ne - objasnio je selektor Itudis.

Mundobasket se ove godine održava od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Grci će igrati u Grupi C i to u Manili zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama, Jordanom i Novim Zelandom.

Heleni bi mogli u četvrtfinalu da se sastanu sa Srbijom, ako ne bude iznenađenja.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Anja Pavićević glumica i ćerka košarkaškog stručnjaka Đorđija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.