Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠE VESTI: Nedović povređen, pod znakom pitanja za Eurobasket? (VIDEO)

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović doživeo je povredu levog stopala na drugom meču četvrtfinala plej-ofa španskog prvenstva u kom njegova Valensija poražena od Bilbaa.

Bivši bek Crvene zvezde povredu skočnog zgloba je doživeo sredinom druge četvrtine, kada je u jednom kontranapadu stao na nogu Danilu Anđušiću posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << čega je praktično izveden sa terena i više se nije vraćao u igru.

(Izvor: YouTube/ACB)
Prema prvim informacijama radi se o težoj distorziji skočnog zgloba, a koliko dugo će Nedović biti van terena biće poznato tek nakon detaljnih pregleda i snimanja.
Podsećamo da je Nedović i prošlog leta propustio pripreme i samo Svetsko prvenstvo zbog povrede, a nama ostaje da se nadamo se da mu se nešto slično neće desiti i sada. S obzirom da je okupljanje reprezentacije sredinom jula, a da oporavak od ovakve povrede traje najduže mesec dana, to je sasvim dovoljno vremena da se Nedović oporavi pa verujemo da će ipak ostati na spisku selektora Đorđevića.
The post LOŠE VESTI: Nedović povređen, pod znakom pitanja za Eurobasket? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.