LJUBIMAC DELIJA NEZADOVOLJAN: Igrali smo glupo

Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBIMAC DELIJA NEZADOVOLJAN: Igrali smo glupo

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su prošle noći od Olimpijakosa u Evroligi rezultatom 57:62 u Kombank Areni.


Nakon kraja meča grupe D Evrolige, srpski reprezentativac iz tabora Crvene zvezde, Nikola Kalinić, istakao je da je Olimpiajkos uradio posao koji je trebalo da uradi – Zvezda.
– Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su uradili taj posao koji smo mi hteli da uradimo – pre svega, poremetili su našu postavku i organizaciju igre i mislim da je to glavni razlog poraza. Mi smo to želeli da uradimo sa Spanulisom, ali su oni pokazali zašto su godinama tu gde jesu. Njihova kontrola igre bila je fascinanta i to je presudilo – rekao je Kalinić.
Nervoza je naplatila danak neiskustvu beogradskim crveno-belima, smatra član „Orlova„:
– Mi smo zbog takvog njihovog načina igre nervozno ušli, na kraju smo imali šanse, ali su oni ponovo pokazali kakvi su igrači –  kazao je Kalinić.
Zvezdin krilni igrač ne krije da je njegov tim odigrao bez mnogo pameti:
– Igrali smo glupo. Pobedili su, a mi nastavljamo u nedelju i moramo da se koncentrišemo na taj duel, a onda i na nastavak Evrolige. Ide nam Kuča Laboral i to je jedna utakmica koja može mnogo toga da reši. Nismo bili dekoncentrisani, ali su oni pokazali koliko su iskusniji od nas. Imali su punu kontrolu meča, glupo je prejaka reč, ali smo igrali neiskusno – podvukao je Kalinić.
hotsport.rs 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.