LINTA GLEDA U SVOJE DVORIŠTE: Ne interesuju me tuđi interesi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 20:38

LINTA GLEDA U SVOJE DVORIŠTE: Ne interesuju me tuđi interesi

Sve se rešava u nedelju.

Fudbaleri Voždovca u nedelju od 18:30 gostuju Crvenoj zvezdi u meču poslednjeg kola Superlige.

- Ne zanimaju me tuđi interesi, već isključivo interesi Voždovca i mojih igrača. Ideja je uvek ista, da preko dobre igre dođemo do rezultata - aludirao je Linta na borbu Crvene zvezde i Partizana za titulu šampiona.

- Cilj je afirmisati i motivisati igrače. Poboljšati ih u svakom aspektu, kako igračkom, tako i ljudskom. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ostanemo pozitivni i da fokus zadržimo na nama - rekao je trener Voždovca.

- Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje, već vetar u leđa koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i da verujemo jedni u druge - zaključio je Linta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.