LIGA EVROPE: Rudari PREGAZILI Bazel! Okampos SPREČIO produžetke u Duizburgu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 23:24

LIGA EVROPE: "Rudari" PREGAZILI Bazel! Okampos SPREČIO produžetke u Duizburgu

Ukrajinci idu na megdan Milanezima.

Fudbaleri Šahtjora savladali su Bazel sa 4:1 (2:0) u četvrtfinalu Lige Evrope. Meč je odigran u Gelzenkirhenu bez prisustva publike, a "Rudari" iz Ukrajine će u polufinalu igrati protiv ekipe Intera u Dizeldorfu 17. avgusta.

Daleko uzbudljivije je bilo u meču Vulverhempton - Sevilja. Andalužani su slavili u Duisburgu sa 1:0 i to golom Okamposa u 88. minutu, kada su svi već bili spremni da će se igrati produžeci. Sevilja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će u polufinalu igrati protiv Mančester junajteda  u Kelnu 16. avgusta.

Ukrajinci su meč rešeli već u prvom delu. Žunior Moraeš je uspeo glavom dobro da zahvati loptu posle kornera Marlosa i Šahtjor je već u 2. minutu stigla do vođstva.

Prednost je duplirana u 22. minutu. Ponovo je asistent bio Marlos, ali je strelac jedan drugi Brazilac Tajson.

Dobar udarac sa ivice kaznenog prostora, lopta je zakačila jednog defanzivca Bazela i završila iza leđa Đorđa Nikolića.

U nastavku još dva gola Ukrajinaca. Prvo je u 75. minutu iz penala pogodio Alan patrik, a tačku na i stavio je minut pre kraja Dodo sjajnim udarcem. Sudija je provarao tu akciju, ali na kraju je potrvđeno da nije bilo ofsajda Ipak, to nije bio kraj golovima, jer je Bazel duboko u nadoknadi smanjio preko van Fonsvinkela za konačnih 4:1.

Na meču Vulverhmton - Sevilja najveću priliku Englezi su promašili penal u 15. minutu (Himenez) i to im se na kraju obilo o glavu i nisu uspeli da makar izdrže do produžetaka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ekaterina Dorožko devojka Luisa  Adrijana 
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šahtjor i Sevilja u polufinalu Lige Evrope

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020, 05:31

Fudbaleri Šahtjora i Sevilje plasirali su se u polufinale Lige Evrope, pošto su sinoć u četvrtfinalnim utakmicama pobedili Bazel sa 4:1 (2:0), odnosno Vulverhempton sa 1:0 (0:0)...Golove za ukrajinski klub na stadionu u Gelzenkirhenu, dali su Žunior Moraeš u 2, Tajson u 22, Alan Patrik u 75. iz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.