LIGA 1: Šampion nema IZBORA - pobeda ili DOVIĐENJA tituli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 06:57

LIGA 1: Šampion nema IZBORA - pobeda ili DOVIĐENJA tituli!

Meč 36. kola.

Pobeda Lila na gostovanju Lansu postavila je "Damoklov mač" nad glavama fudbalera Pari sen Žermena, pred današnji okršaj na "putu za Lorijen", odnosno, "Rut de Lorjenu" kako zvanično nosi naziv ime stadiona Rena.

Ako PSŽ, posle ispadanja iz Lige šampiona, ne uzme titulu u Francuskoj, ne uzme titulu u Francuskoj, sezona će za Svece biti katastrofalna, pa je večerašnje (21.00) gostovanje Renu izuzetno važno za tim iz Pariza. Kvota na dvojku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ren - PSŽ.

Eliminacija u polufinalu Lige šampiona od Čelsija, učinila je da izabranici Maurisija Poketina nemaju izbora osim pobede.

Iako su vezali četiri trijumfa, u isto toliko prethodnih mečeva, Parižani i dalje kaskaju četiri boda za vodećim Lilom, istina uz utakmicu manje.

Novi neuspeh Nejmara, Mbapea i ostalih zvezda Pari sen Žermena dodatno bi zakomplikovao situaciju oko odbrane trona, a ukoliko bi se desilo da Sveci ne odbrane tron tekuća sezona biće fijasko za klub koji je u minulom periodu uložio ogromna novčana sredstva za dovođenje kvalitetnih igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.