L’Ekip je optužio, a Džajić i PSŽ su imali EKSPRESAN odgovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L’Ekip je optužio, a Džajić i PSŽ su imali EKSPRESAN odgovor (FOTO)

Utakmica je završena pobedom prvaka Francuske sa 6:1.

Na račun Crvene zvezde, francuski list L’Ekip izneo je ozbiljne optužbe. Tačnije, ovaj ugledni dnevnik objavio je tekst u kojem se iznose spekulacije da je neimenovani čelnik beogradskog kluba uplatio pet miliona evra da će Pari Sen Žermen pobediti sa pet golova razlike. Što se i desilo, pošto je bilo 6:1.

Legenda Zvezde, a sada počasni predsednik Dragan Džajić. Treća Zvezdina zvezda odbacila je ovakve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spekulacije.

Honorary Red Star Belgrade president Dragan Dzajic to L'Equipe: “This is the first that I have heard of it. I know absolutely nothing about this -- it is not possible, it is untrue!" #PSG #UCL

— Jonathan Johnson (@Jon_LeGossip) October 12, 2018

- Vi ste prvi od kojih čujem za ovo. Nisam ništa čuo o tome. Nije moguće, nije istina - rekao je za L’Ekip Džajić, a oglasio se i klub sa "Parka Prinčeva".

- Sa čuđenjem i ogorčenošću primamo informaciju koju ste podelili s nama. Ni u jednom trenutku, niko od članova kluba nije imao bilo kakve razgovore osim onih standardanih vezanih za organizaciju meča, sastanke povodom toga, posete i ostale protokolarne stvari na marginama utakmice. Ovom prilikom, Pari Sen Žermen podseća na svoju posvećenost osnovnim principima sporta, integriteta takmičenja i posledičnim odbacivanjem bilo koje radnje koja bi mogla dovesti u pitanje taj integritet - navodi se u saopštenju Svetaca.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.