LETO ZA LEPU MAŠU JOŠ NIJE GOTOVO: Ruskinja ZAPALILA Instagram VRELOM fotkom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETO ZA LEPU MAŠU JOŠ NIJE GOTOVO: Ruskinja ZAPALILA Instagram VRELOM fotkom (FOTO)

Uživa u sunčanim danima.

Ruskoj teniserki Mariji Šarapovoj baš i ne ide na terenu, pošto je zbog povrede morala da okonča sezonu, ali se čini da se zbog toga ni najmanje ne uzrujava.

ON ZNA KO ĆE BITI ŠAMPION! Sreo je Novaka u Beogradu, NEĆETE verovati KAKVU sliku je objavio Borković (FOTO)

OVO JE TAJNA VITKE LINIJE! Supruga Nemanje Matića otkrila ŠTA joj pomaže da ostane jedna od najzgodnijih žena fudbalera (FOTO)

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Maria Sharapova (@mariasharapova) on Sep 27, 2018 at 9:05am PDT

Seksipilna Ruskinja ne dozvoljava da joj bilo šta pokvari dobro raspoloženje, pa je rešila da uživa u sunčanim danima kojih, ruku na srce, neće biti još mnogo ove godine.

Tako je na Instagram podelila sliku iz Kalifornije, na kojoj se jasno vidi da uživa.

- Kali ne želi da kaže zbogom letu - napisala je Šarapova ispod fotografije, dok su njeni pratioci oduševljeno komentarisali njen izgled i jasno su stavili do znanja da lepa Maša izgleda izazovnije nego ikad.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.