Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 14:27

LEKARI ODBORILI: Markez dobio dozvolu da vozi u Francuskoj

Španac doživeo prelom šake na prvoj trci sezone.

Vozač Honde Španac Mark Markez dobio je dozvolu lekara da nastupi na narednoj trci u Moto GP šampionatu za Veliku nagradu Francuske, koja će u nedelju biti vožena na stazi u Le Manu. Markez je doživeo prelom šake prilikom pada na prvoj trci sezone za VN Portugalije.

 - Vrlo sam srećan što se vraćam. Hvala mom medicinskom timu na profesionalnosti i savetima koji su mi dali u poslednjih nekoliko nedelja. Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozač, želiš da se vratiš što pre, ali sa ovakvom vrstom povrede moraš da joj daš vremena da se zaleči - istakao je Markez.

Markez je trenutno 19. u generalnom plasmanu, sa 80 bodova manje od Frančeska Banjaje. Trka za VN Francuske biće vožena u nedelju od 14 sati.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.