LEGENDA BRAZILSKOG FUDBALA: Mesi i Ronaldo ne mogu da se porede Peleom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 22:18

LEGENDA BRAZILSKOG FUDBALA: Mesi i Ronaldo ne mogu da se porede Peleom!

Niko kao Pele...  

Brazilski as Tostao izneo je svoj sud o najboljem svih vremena.

Bivši napadač Amerike Mineiro, Kruzeira i Vaske igrao je sa Peleom u reprezentaciji Brazila od 1966. do 1972. godine sa kojim je pokorio planetu 1970. godine.

Tostao misli da Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo ne mogu da se porede sa brazilskim velikanom.

- Mislim da je Pele bolji od svih njih. Oni ne mogu da se porede. Pele je bio mnogo kompletniji igrač. Imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve što treba da ima jedan napadač i nije imao nijednu manu. Mesi je spektakularan, ali nije dobar u skoku i ne zna da igra glavom kao Pele i ne zna da igra toliko dobro sa obe noge kao Pele, ne može da izvede ono što je on mogao. Kristijano Ronaldo je takođe spektakularan, ali ni on ne zna sve što je znao Pele, kao što su fantastična dodavanja.Ako uzmete sve kvalitete Ronalda i Mesija i spojite u jednog igrača, tek tada dobijate igrača koji može da se poredi sa Peleom - kazao je Tostao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.