LEBRON NE BI DA ODMARA: Ne ograničavajte mi minutažu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 10:33

LEBRON NE BI DA ODMARA: Ne ograničavajte mi minutažu

Lejkersi imaju veliki broj veterana u timu.

Los Anđeles Lejkersi su u predsezoni pretrpeli poraze u svih šest odigranih utakmica, a pošto se u ekipi nalazi nekoliko veterana, trener Frenk Fogel imaće poteškoće da ih uklopi i rasporedi minutažu.

To podrazumeva da će neki možda i nešto više vremena provoditi na klupi, a prva zvezda Jezeraša Lebron Džejms naglašava da eventualno smanjenje njegove minuaže neće imati pozitivan uticaj na njegove igre.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 - Znam da sam bio povređen, međutim to je sada prošlost. U trenutku kada počnem da igram ne razmišljam o eventualnim povredama. U tom smislu neće me niko sačuvati, ako mi da manje minuta u igri. Osećam se loše kada sam dugo na klupi - rekao je Džejms što je možda i njegova reakcije na Fogelove reči da verovatno Kralj neće igrait sve utakmcie u regularnom delu sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.