LE: Zvezda sjajno prošla, rival će joj biti još jedan bivši igrač!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Zvezda sjajno prošla, rival će joj biti još jedan bivši igrač!

Vicešampion Srbije saznao je ko će mu biti poslednji rival na putu ka plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope.

Nakon šest odigranih utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope fudbaleri Crvene zvezde došli su u poziciju da se bore za mesto u grupnoj fazi takmičenja.

Crveno-beli su mesto u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope izborili kroz dvomeče sa Florijanom, Irtišom i Spartom, a danas su saznali ko će im biti poslednji rival na putu ka grupnom delu pomenutog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evropskog takmičenja.

Ranije danas UEFA je napravila "šešire" i smestila Zvezdu u prvi, zajedno sa nepovlašćenim Maritimom, AEK-om, Osijekom i Škendijom. Potencijalni rivali crveno-belih bili su Milan, Dinamo Kijev, Krasnodar, Klub Briž i Austrija Beč.

Voljom žreba vicešampion Srbije odmeriće snage sa ruskim KRASNODAROM, čije boje od ovog leta brani Mihailo Ristić, a prvu utakmicu igraće na domaćem terenu 17. avgusta, dok je revanš zakazan za 24. avgust.

Ukoliko uspešno premosti poslednju prepreku Crvena zvezda će se naći na žrebu za grupnu fazu Lige Evrope koji će biti održan 25. avgusta u Monaku.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.