LE: Ohandza ponovo doneo Hajduku prolaz u naredno kolo

Izvor: TV Arena Sport, 21.Jul.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Ohandza ponovo doneo Hajduku prolaz u naredno kolo

Fudbaleri Hajduka plasirali su se u 3. pretkolo Lige Evrope nakon što su u revanš meču u Splitu pobedili Iasi rezultatom 2-1 (1-1). U prvoj utakmici u Rumunjskoj bilo je 2-2.

Pogotke su za Hajduk postigli Fran Tudor (22. minut) i Franck Ohandza (90. minut), a za Iasi je strelac bio Alexandre Ciucur (26. minut).

Splićani su teškom mukom sa ukupnih 4:3 prošli rumunski Iasi i plasirali se u treće pretkolo, gde će im protivnik za nedelju dana biti ukrajinska Oleksandrija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << />
Duel na Poljudu obilovao je nervozom i greškama, uz sjajnu podršku 20-tak hiljada gledalaca koji ipak nisu motivisali igrače Hajduka da im se oduže kvalitetnijom igrom.

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.