LE: Određeni termini revanš utakmica prvog kola!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Određeni termini revanš utakmica prvog kola!

Nedelja pred nama rezervisana je za revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a UEFA je već odredila termine u kojima će utakmice biti igrane.

Srbiju u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope predstavljaju Vojvodina, Crvena zvezda i lučanska Mladost, a utisak je da siguran put ka drugom kolu ima jedino vicešampion naše zemlje.

Crvena zvezda je u prvoj utakmici slavila protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predstavnika Malte sa 3:0 pa bi revanš koji je na programu u četvrtak trebalo da bude formalnost.

Revanš susret između Florijane i Crvene zvezde zakazan je za četvrtak od 20.30 i biće odigran na stadionu Hibernijansa u Paoli.

Vojvodina i Mladost takođe gostuju u revanš mečevima prvog kola, a obe ekipe će svoje utakmice početi od 19 časova!

Novosadski superligaš će na megdan Ružomberoku i braniće prednost od 2:1 stečenu u prvom meču, dok se Mladost nalazi pred nemogućom misijom pošto će u Bakuu pokušati da sustigne zaostatak od tri gola (0:3) iz prve utakmice.

Tokom sutrašnjeg dana, a najkasnije u utorak biće poznato koji su arbitri delegirani za pomenute utakmice o čemu ćemo naše čitaoce blagovremeno informisati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određeni termini za Ligu Evrope: Zvezda dobila najpopularniju satnicu

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2017

Određeni su i termini za revanše prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a Crvena zvezda će gostovati Florijani u četvratk od 20.30...Popularan termin dobili su crveno-beli nakon 3:0 u Beogradu, dok su Vojvodina i Mladost dobile identičan termin od 19 časova...Novosađani će pobedu od 2:1 protiv...

Nastavak na Telegraf.rs...

Poznati termini odigravanja revanš mečeva kvalifikacija LE

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2017

Naredne nedeljebiće odigrani revanš mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a određeni su i termini odigravanja mečeva...Dva duela biće odigrana u utorak, 4. jula. Balzan će dočekati Videoton Marka Nikolića, a Progres će biti domaćin Rendžersu...Svi ostali mečevi, uključujući i...

Nastavak na N1 televizija...

Zvezda - Dva pojačanja za drugo kolo kvalifikacija

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2017

Ukoliko sve bude završeno prema već utanačenom planu crveno-beli će za mečeve drugog kola kvalifikacija za LE biti jači za dvojicu novih igrača...Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koja bi trebalo da bude formalnost...Crveno-beli su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.