LE - Čuka već zna ko je čeka ako prođe dalje

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Čuka već zna ko je čeka ako prođe dalje

Fudbaleri Čukaričkog tek treba da odmere snage sa Ordabasijem na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali već danas možemo da konstatujemo ko će u drugom kolu biti rival boljem iz dvomeča srpske i kazahstanske ekipe.

Superligaš sa Banovog brda večeras igra prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a ukoliko uspešno preskoči svoju prvu prepreku na putu ka grupnoj fazi naredna će biti mađarski Videoton.

Vicešampion Mađarske bio je više nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ubedljiv u prvom meču sa moldavskom Zarjom i slavio sa 3:0 (1:0), a na osnovu viđenog slobodno se može reći da Videoton ide u drugo kolo.

Moldavska Zarja bila je potpuno inferiorna na "Pančo Areni" pa je trijumf Videotona mogao da bude i mnogo ubedljiviji imajući u vidu da je mađarski sastav uputio 21 udarac ka protivničkom golu.

Gostujući sastav meč je završio sa devetoricom u polju pošto je sudija isključio dvojicu igrača Zarje, a Vidoton je do ubedljive pobede stigao upravo u završnici utakmice.

Kristijan Gereši doveo je Videoton u prednost u 18. minutu, a domaći su tek u završnici stigli do zaslužene pobede golovima Roberta Fečešina u 88. i 94. minutu.

Revanš je na programu za sedam dana, ali je teško verovati da će Zarja uspeti da nadomesti tri gola zaostatka i eliminiše objektivno kvalitetnijeg protivnika.

Podsećamo da je Videoton tokom nedelje pojačao svoj navalni red iskusnim srpskim internacionalcem Dankom Lazovićem koji će pravo nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope imati od drugog kola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.