LE - Arsenal jedva izvukao bod u Portugaliji! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Arsenal jedva izvukao bod u Portugaliji! (video)

Ekipa Unaja Emerija odigrala je slab meč na gostovanju, ali se kući vraća sa bodom.

Fudbaleri Arsenala nisu uspeli da upišu i četvrti trijumf u grupnoj fazi Lige Evrope, kako su u Gimaraešu odigrali 1:1 (0:0) sa Vitorijom.

Velika šansa za goste na samom startu, igrao se osmo minut kada je Rodrigeš Pepe pogodio stativu!

Ipak, 11 minuta kasnije, nova šansa za Vitoriju, Evanđelista je tukao sa ivice kaznenog prostora, ali se istakao mladi golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arsenala Damijan Martinez.

Domaćin je pripretio i u 19. minutu, Tapsoba je tukao nakon centaršuta iz slobodnog udarca, ali je Martinez ponovo bio oprezan.

Veliku priliku je potom propustio Davidson, kada je u izglednoj situaciji tukao pored gola "Tobdžija".

Prvo poluvreme je proteklo u znaku domaćeg sastava, ali golova nije bilo.

U nastavku je Arsenal konačno stvorio izglednu priliku pred golom rivala, igrao se 63. minutu kada je Mustafi tukao glavom nakon kornera, ali je lopta prohujala iznad gola domaćeg sastava.

A onda, 81. minut, Pepe odlično centrira iz slobodnog udarca, pronalazi Mustafija, koji glavom trese mrežu rivala za 1:0.

Usledila je opsada gola gostiju iz Severnog Londona, Vitorija je pokušavala da dođe do pogotka, najpre je Bonatini bio za malo neprecizan u 90. minutu, da bi samo minut kasnije domaćin došao do zasluženog izjednačenja i to na sjajan način.

Duarte je uhvatio "makazice" u kazenom prostoru "Tobdžija" i uspeo da zatrese mrežu gostiju za 1:1.

U finišu je Roćina imao priliku da donese potpuni preokret, ali je tukao pored gola rivala.

Arsenal nakon četiri kola ima 10 bodova, Ajntraht je na drugom mestu grupe sa šest, ali tek igra meč sa Standardom, koji ima tri boda. Vitorija je tako protiv "Tobdžija" došla do prvog boda u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.