LE: AZ na Valensiju, Šalke čeka Bilbao

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: AZ na Valensiju, Šalke čeka Bilbao

U švajcarskom gradu Nionu održano je žrebanje četvrtine finala Liga Evrope, u kojem nema španskih duela.

Voljom žreba holandski AZ će igrati protiv španske Valensije, Šalke sa Raulom će ugostiti Bilbao, dok će Metalist iz Krakova igrati protiv lisabonskog Sportinga.

Najviše predstavnika u završnici evropskih takmičenja ima iz Španije, dva u LŠ i tri u LE, a interesantno je engleska Premijer liga, koja važi za najjaču u Evropi, ima samo jednog predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - Čelsi.

Liga Evrope, četvrtfinale:

AZ Alkmar – Valensija

Šalke – Atletik Bilbao

Sporting Lisabon – Metalist

Atletiko Madrid – Hanover

Četvrtina finala na programu je 29. marta i 5. aprila, polufinale 19. i 26. aprila, a finale 9. maja. Utakmice ćete moći da gledate u prenosima na televiziji B92.

Na osnovu dosadašnjeg dela takmičenja LE, najveće šanse za titulu se daju klubovima sa Pirinejskog poluostrva. Atletiko Madrid i Atletik Bilbao pokazali su najviše u dosadašnjem delu takmičenja, a posebno se to odnosi na dvomeč Baskijaca protiv Mančester junajted.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.