LE (A, B i C): Arsenal pokerom častio povratak navijača, Roma sigurna

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 00:05

LE (A, B i C): Arsenal "pokerom" častio povratak navijača, Roma sigurna

Arsenal, Roma potvrdili dominaciju, prštalo u Nici.

Grupa A

Roma - Jang Bojs 3:1

Kluž - CSKA Sofija 0:0


Roma je pobedom nad Jang Bojsima potvrdila prvo mesto na tabeli, pa će u poslednjem kolu moći još više da odmara. Fonseka je i večeras izveo kombinovani sastav, tek u drugom poluvremenu su postepeno ulazili Mhitarjan, Spinacola, Pelegrini, Džeko i Facio.

Strelci za Romu bili su Borha Majoral u 44, Kalafiori u 59. i Džeko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 81. minutu, a gosti nisu mogli da sačuvaju prednost koju im je doneo Nsame u 34. minutu.

U drugom meču, Kluž i CSKA Sofija odigrali su bez golova, Bugari su tako ostali poslednji na tabeli, dok Rumuni imau šansu da eventualnom pobedom u gostima u direktnom duelu nekim čudom izbace Jang Bojse koji imaju dva boda više.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.