LALE SANJAJU REPRIZU 1988. GODINE: Kako bez Van Dajka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 08:40

LALE SANJAJU REPRIZU 1988. GODINE: Kako bez Van Dajka?

Ukrajina prva prepreka.

Holanđani su bez povređenog Van Dajka došli na Evropsko prvenstvo, ali to im nije oduzelo epitet "favorita iz senke".

Opis: Holanđani su došli na EURO kao favoriti iz senke, a prvi rival su im Ukrajinci, večeras od 21.00 u Amsterdamu. Ukrajina je reprezentacija koja može da napravi iznenađenje, a kvota na Holandiju je 1,75, na Ukrajinu 5,10, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Ukrajina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na putu ka sledećoj rundi, Lalama prvi stoje Ukrajinci, koji su više puta pokazali da mogu da iznenade favorite.

Grupa "C" je poprilično izjednačena, kada se radi o jačini selekcija, pa sve reprezentacije (Austrija, Severna Makedonija, Holandija i Ukrajina) imaju ravnopravne šanse da se nađu u narednoj fazi takmičenja.

Zato će svaki bod u ovoj grupi biti od presudnog značaja, a Holandija, ako želi da se vrati na stare staze uspeha i na evropski tron, koji je osvojila 1988. godine, mora da pobedama krene od prvog kola.

Selektor Lala Frank de Bur u ovom meču ne računa na povređenog Matijasa de Lihta, koji će izostati zbog problema sa preponama, dok Ukrajinci izvode najjači mogući sastav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.