LALATOVIĆ PRESREĆAN: Sada će neko drugi da juri moje rekorde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 23:38

LALATOVIĆ PRESREĆAN: Sada će neko drugi da juri moje rekorde!

Istorji ispisana na "Karađorđu".

Vojvodina je u bačkom derbiju na startu 13. kola Superlige savladala Bačku 3:1, a trener Novosađana Nenad Lalatović je ovom pobedom ušao u istoriju kluba. Naime, ovo je bio 62. trijumf Lalatovića na klupi "stare dame".

 Posle meča ekscentrični stručnjak je izrazio oduševljenje ovom pobedom.

- Veoma sam zadovoljan što sam napravio ovakve rezultate. U stvari, nisam ih sam napravio nego dve generacije igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje sam trenirao. Do sada sam ja jurio nečje rekorde, a srećnim i ponosnim čini me što će neko drugi sada juriti moje rekorde. Uvek sam se dokazivao i svima sam pokazao da se ne bojim i da verujem u sebe i svoj rad. Ponosan sam na svoj stručni štab, ekonoma, ljude koje spremaju hranu, svi su oni zaslužni što smo ovde gde smo. Bačka je nezgodan protivnik i vidi se trenerska ruka Dejana Rađenovića. Ušli smo jako, sa velikom željom da pobedimo i da odbranimo drugo mesto. Bežimo Partizanu šest bodova, a Zvezda nam beži tri boda i to je lep podatak. Lepo je da se još neko uključi u borbu za titulu, ne samo Zvezda i Partizan - rekao je Lalatović.

Njegov kolega na klupi Bačke Dejan Rađenović mu je odmah čestitao na sjajnom uspehu.

- Hteo bih da čestitam Laletu pre svega na osvojenom kupu i želim mu što više bodova i što bolje mesto na tabeli. Vojvodina je jedina ekipa koja je ove godine nadigrala OFK Bačku. Naročito u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu oni su malo spustili loptu. Moji igrači moraju da se ugledaju na neke igrače, kao što je Drinčić, koji je veliki profesionalac - rekao je Rađenović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.