LALATOVIĆ PONOVO PODIGAO PRAŠINU: Čekam poziv do petka, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 10:51

LALATOVIĆ PONOVO PODIGAO PRAŠINU: Čekam poziv do petka, a onda...

Poznati trener na raskrisnici.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović poručio je da želi da ostane trener Novosađana, ali da još uvek čeka odgovor i odluku uprave kluba da li će nastaviti saradnju.

Provereni superligaški stručnjak je u razgovoru za novosadski Dnevnik istakao da čeka poziv kluba i dalje pregovore.

- Još uvek čekam poziv, ali očekujem da on usledi najkasnije do sledećeg petka. Verujem da će se čelni ljudi do tada izjasniti jesu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li za to da ostanem u klubu ili ne. Ako nisu, red je da mi to kažu, kako bih imao dovoljno vremena da pronađem novu opciju za nastavak karijere - ističe Lalatović.

- Do sada smo sarađivali izvanredno, ponovo u Vojvodini vladaju rad, red i disciplina, na putu smo da postignemo sve ono što smo i zamislili, pa sam ubeđen da će tako biti i po ovom pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.