LALATOVIĆ: Imam dve ponude, plakaće za mnom kad odem

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 11:12

LALATOVIĆ: Imam dve ponude, plakaće za mnom kad odem

Trener Vojvodine bez dlake na jeziku.

Vojvodina je ostala bez plasmana u finale Kupa Srbije, pošto je poražena od Partizana sa 1:0, a trener Novosađana Nenad lalatović je posle meča najavio rastanak.

Poznato je da Lalatović nije u dobrim odnosima sa delom uprave, ali su mu navijači transparentom pružili podršku.

- Srećan sam što sam izborio Evropu, to je za moju Vojvodinu. Sigurno da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću ovde kupiti nekretninu i ostati da živim u Novom Sadu. Inostranstvo je sada jedina opcija, zovu ljudi kada su videli da odlazim. Znam da će me ceniti više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tada će biti kasno – istakao je Lalatović.

O navijačkom gestu je rekao.

- Hteo bih da se zahvalim navijačima, srce mi je puno. Malo trenera je doživelo ovo, a da li ću otići ili ne, neću nikoga da molim. Lalatović je to zaslužio, ali ako uprava kluba to ne želi i misli da može bolje sa drugim trenerom koji će napraviti rezultate, ja ću se skloniti. Imam već sada dve ponude i zahvaljujem se od srca tim klubovima – podvukao je Lalatović.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.