LALATOVIĆ ISPROZIVAO VEČITE RIVALE, PA DAO HIT IZJAVU: Dajte nam Totenhem da ga izbacimo iz Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 11:21

LALATOVIĆ ISPROZIVAO VEČITE RIVALE, PA DAO HIT IZJAVU: Dajte nam Totenhem da ga izbacimo iz Evrope

Optimista.

Vojvodina je savladala Mladost iz Lučana sa 3:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije, a treneru Novosađana Nenadu lalatoviću se vratio osmeh na lice. “Lale” su pružile odličnu partiju, golovi su pali posle lepih akcija.

- Mi nismo klub kome se svira mnogo penala. Ako postižemo golove, postižemo ih iz igre. Neke ekipe imaju možda više penala u poslednjih šest meseci nego Vojvodina za poslednje četiri godine. To ne bi trebalo da nas zanima, gledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo naše dvorište. Moram opet da pohvalim sudije, gospodina Jovanovića i njegove saradnike, sudili su bez greške. Kad imamo suđenje 50:50, svakom timu u ligi možemo da se suprotstavimo i sasvim nam je svejedno da li će to biti Zvezda, Partizan, TSC, Čukarički ili neko drugi“.

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Zanimljivo, Vojvodina će kao osvajač Kupa Srbije početi kvalifikacije za Ligu Evrope od trećeg kola. Lalatović veruje u svoj tim I pored činjenice da na žrebu može da dobije rivale poput Totenhema, Milana, PSV Ajndhovena, Rendžersa…

- Voleo bih da smo u prva dva kola dobili dva lakša protivnika, da malo osetimo Evropu, međutim, veliki klubovi kreću iz trećeg kola, a Vojvodina je veliki klub. Nismo bezveze osvojili taj trofej. Lepo je kad prođete prvo i drugo kolo, a da ni ne igrate, a voleo bih da u trećem dobijemo nekog preko koga ćemo ući u četvrto, pa čak i u grupnu fazu Lige Evrope. Kada čovek nešto sanja i mašta, to može da mu se i ostvari. Verujem da se čuda dešavaju. Ti klubovi jesu bogati. Eto, možemo da dobijemo Totenhem, čiji budžet ne može da se poredi sa našim, međutim, kad moji momci igraju na ovakvom nivou, u jednoj utakmici je sve moguće. Videli ste i da je Lion izbacio Mančester siti. Imaju onakav budžet, ali su Francuzi uspeli da pobedi zato što njegovi igrači veruju da mogu da uđu u polufinale Lige šampiona. Tako i ja verujem da mi sa našom Vojvodinom možemo da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope – jasan je Lalatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.