LAKŠE SE DIŠE: Posle dužeg razmišljanja ODLUČIO da ostane na Marakani (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAKŠE SE DIŠE: Posle dužeg razmišljanja ODLUČIO da ostane na Marakani (FOTO)

Crveno-beli rešili ključni problem

Uprava Crvene zvezde smatra da je Mičel Donald neophodan za odbranu titule, tako da se ponude za njega neće uzimati u obzir. Odluka je pala, pa Delije mogu mirno da spavaju jer Holanđanin ostaje u timu.

POTPUNO BIZARNO: Neverovatan RAZLOG sprečio HARUNU da dođe u BEOGRAD (FOTO)

Ljubimac navijača crveno-belih ostaje i u 2017. godini sa zadatkom da na proleće odbrani titulu. Posle odmora u rodnom Surinamu, 8. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << januara će se vratiti u Beograd.

MOŽDA NISTE ZNALI: Koliko Zvezda ima skauta i hoće li biti VELIKE radne akcije (VIDEO)

☀️#suriname

A photo posted by 🔴⠀⠀⠀⠀⚪️ (@mitchell.donald) on Dec 17, 2016 at 6:09am PST

-Konkretnih ponuda trenutno nema za Donalda, a i ako ih bude nastavićemo zajedno bar do leta. Posle ima vremena da se nađe prava zamena- rekao je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.