LAKAZET JE OTPISAN: Novi napadač IBRAHIMOVIĆ za siromašne!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2020, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAKAZET JE OTPISAN: Novi napadač IBRAHIMOVIĆ za siromašne!

U igri i Atletiko Madrid.

Engleski mediji spekulišu da je treneru Arsenala Mikelu Arteti bolje da se reši Aleksandra Lakazeta a umesto njega dovede Raula Himeneza iz Vulverhemptona.

Meksikanac igra još jednu neverovatnu sezonu u timu Nuna Espirita Santa. Karakteriše ga izuzetna fizička spremnost i igra glavom, nešto što Arsenalu već par godina nedostaje.

A reminder of this morning's headlines as Raul Jimenez is tipped to replace Alexandre Lacazette >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at Arsenal.https://t.co/DMOBMkr1G9

— Arsenal FC News (@ArsenalFC_fl) March 3, 2020

Spekuliše se da bi uz ostanak Obamejanga, onda drugom sezonom Pepea na desnom krilu jedan "teškaš" poput Himeneza imao odlične brojke u toku naredne sezone. Ipak do transfera je daleko, sve manje više zavisi od plasmana u Evropu. Trenutno su vukovi dosta bliži tom cilju od tobdžija. Ovo najverovatnije znači da je tim iz Londona izgubio strpljenje sa Lakazetom. U igri za popularnog "Ibru za siromašne" je i Atletiko Madrid.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Keti Batler

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.