LACIO OSLABLJEN NA SAMPDORIJU: Dobio meč suspenzije zbog bogohuljenja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2021, 18:57

LACIO OSLABLJEN NA SAMPDORIJU: Dobio meč suspenzije zbog bogohuljenja (FOTO)

Sve se dogodilo u meču protiv Intera.

Fudbalere Lacija narednog vikenda očekuje meč Serije A protiv Sampdorije, ali će klub iz Rima biti oslabljen u tom meču jer je Manuel Lacari suspendovan na jednu utakmicu.

Desni bek Lacija kažnjen je zbog bogohuljenja na meču protiv Intera u prošlom kolu, a takvu odluku je doneo Sud za sportsku arbitražu pa trener Simone Inzagi neće moći da računa na njega.

The Disciplinary Commission has given #Lazio full-back >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Manuel Lazzari a one-match suspension for 'having uttered a blasphemous expression’. https://t.co/FpoIkPlzaX#SerieA #InterLazio #LazioSampdoria #SerieATIM #Calcio pic.twitter.com/XxAMPeEPP7

— footballitalia (@footballitalia) February 16, 2021

Sve se dogodilo u 52. minutu meča protiv Intera kada je Lacari rekao bogohulni izraz, a to je potvrđeno i pregledom televizijskog snimka meča. Lacari je ove sezone odigrao 20 utakmcia za Lacio i postigao jedan gol uz pet asistencija.

Liverpul je već neko vreme u krizi uzrokovanoj povredama odbrambenih igrača, ali Redse može da raduje činjenica da se večerašnji (21.00) meč Lige šampiona protiv RB Lajpciga igra u Budimpešti, zbog strogih mera protiv korone u Nemačkoj. Kvota na dvojku je 2,45, kec na Lajpcig je 2,90, iks 3,35, a 3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig – Liverpul.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.