LA LIGA: Žuta podmornica sprema OSVETU Barseloni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 10:23

LA LIGA: Žuta podmornica sprema OSVETU Barseloni!

Prštaće na "Madrigalu"

Ako Barselona želi da nastavi šampionsku poteru za Atletikom iz Madrida, mora da pobedi na "El Madrigalu".

Barselona juri Atletiko na prvom mestu, blizu mu je, ali će danas (16.15) imati težak zadatak, pošto gostuje odličnom Viljarealu. Kvota na dvojku je 1,70, a na kombinazziju 2&3+ 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

Mesi i družina zna kako to izgleda u mečevima sa Viljarealom, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u prethodna dva duela, u mrežu "Žute podmornice" smestili osam lopti, uz samo jedan primljen gol (4:0, 4:1).

Kada se tome doda da je i susret pre toga pripao Kataloncima (2:1), jasno je da domaćin ima motiv do neba da se osveti Barsi za tri uzastopna neuspeha, kada su igrala ova dva tima.

Sa druge strane, Barselona tri boda zaostaje za Realom, ali uz dve utakmice manje od Kraljevića. Prvoplasirani Atletiko beži Kumanovom timu pet bodova, međutim, klub sa "Kamp Noua" ima meč minusa od Jorgandžija.

Viljareal nije odustao od plasmana u Ligu Evrope, Real Sosijedad mu beži samo bod, a u taboru domaćina uzdaju se u sjajne igre na međunarodnoj sceni, pošto je Žuta podmornica stigla do polufinala ovogodišnjeg izdanja Lige Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.