LA LIGA: Ulog je titula, Barselona mora da pobedi u Vigu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 07:54

LA LIGA: Ulog je titula, Barselona mora da pobedi u Vigu

Pet godina su Katalonci bez trijumfa na gostovanjima protiv Selte.

U prethodnom kolu Barselona je uspela da se oporavi od kiksa protiv Sevilje i savlada Atletik Bilbao, ali je sa pobedama nastavio i Real Madrid i Katalonci i dalje gledaju u leđa velikom rivalu bez obzira na isti broj bodova, a u 32. kolu branilac titule gotuje u Vigu protiv Selte.

Nema Barselona mnogo izbora na gostovanju Selti i mora da kako zna i ume stigne do pobede jer Real u 32. kolu odlazi na noge Espanjolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji skoro da je prežaljen putnik u niži rang i teško je očekivati da bi mogli da zaustave tim Zinedina Zidana i tako učine uslugu gradskom rivalu.

Barselona je prvo mesto predala Realu, a na poslednjih pet gostovanja kod Selte uzela je samo dva boda. Dupla šansa 1X vredna je kvote 2,25. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Selta – Barselona.

Međutim, Kataloncima neće biti lako protiv Selte. Barselona je poslednji put slavila u Vigu još 2015. i to minimalnim rezultatom. Računajući i mečeve u Kupu Kralja, Barselona u gostima protiv Selte nema pobedu već pet utakmica, a bilans u tim mečevima je tri pobede Selte i dva remija, pa je jasno da četu Kikea Setjena čeka nimalo lak zadatak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.