LA LIGA: Barsa ima zicer protiv velikog dužnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 10:51

LA LIGA: Barsa ima zicer protiv velikog dužnika

Meč se igra u ponedeljak u 21 čas.

Barselona se i dalje privikava na život bez Lionela Mesija, a proces tranzicije u La Ligi, za sada, nije bolan. Istina, Katalonci su odigrali samo tri utakmice zabeleživši dva trijumfa i remi.

Protiv Bajerna u Ligi šampiona videlo se da Barselona ove sezone ne može da parira najjačim evropskim timovima, ali večeras (21.00) Granada kod kuće ne bi smela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj predstavlja problem - kec je 1,33, a kombinazzija 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Granada.

Tim Ronalda Kumana slavio je na svom terenu protiv Real Sosijedada (4:2) i Hetafea (2:1), a igrao je nerešeno protiv Atletik Bilbaa u gostima (1:1).

Sa druge strane, Granada ima po dva poraza i remija i sa dva boda nalazi se pri dnu tabele, na 17. poziciji. Tim iz Andaluzije je gotova redovna mušterije Barse, ali je u aprilu slavio na “Nou kampu” sa 2;1 posle preokreta u drugom poluvremenu i u dobroj meri kumovao da velikan iz Katalonije ostane bez titule prošle sezone.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA UVODI REVOLUCIJU: Sprema se novi Mondijal

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021

Sastanak će se održati 30. septembra...Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) pozvala je vodeće saveze i organizacije na sastanak 30. septembra kako bi se razgovaralo o međunarodnom kalendaru takmičenja, uključujući i predlog da se Svetsko prvenstvo održava na svake dve godine...Protiv Bajerna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.