L1 - Brest umalo do pobede, Zeleni se izvukli! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L1 - Brest umalo do pobede, "Zeleni" se izvukli! (video)

Počeo je nedeljni program drugog kola Lige 1.

Novopridošlica iz Lige 2 umalo da ostvari prvi trijumf ove sezone, ali je Buanga spasio Sent Etjen od poraza pred domaćim navijačima (1:1).

Sent Etjen je dosta bio agilniji u prvom poluvremenu od svojih protivnika. Svoje prilike su imali Rufie, Kazri, ali je rezultat ostao 0:0.

Zadnjih pet minuta prvog poluvremena u potpunosti pripadaju gostima. Posle dve odlične prilike, Brest na iznenađenje svih stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do gola u prvom minutu nadoknade. Kapiten gostiju Otre sjajno upošljava Fosorijea koji lako postiže gol.

Po povratku sa pauze usledila je velika inicijativa "zelenih", ali domaćin i dalje ne stiže do svog prvenca na današnjem meču. Buanga se dosta isrpomašivao, ali je ofanzivac doneo izjednačenje sedam minuta pre kraja. Sjajno je iskoristio nepažnju defanzivca Bresta i iz drugog pokušaja pogađa za 1:1!

Imao je Buanga još jednu priliku pri kraju, ali je rezultat ipak ostao 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.