Kvartet povređenih za glavobolju Ćaviju

Izvor: B92, 27.Sep.2022, 21:50

Kvartet povređenih za glavobolju Ćaviju

Trener Barselone Ćavi Ernandes ima mnogo problema pred nastavak takmičenja u La Ligi.

Strateg ekipe sa Kamp Nou stadiona mogao je do odlaska igrača na mečeve reprezentacija da računa na sve fudbalere, ali to neće biti slučaj od narednog vikenda.

Nekoliko fudbalera Barselone povredilo se tokom proteklih desetak dana, pa će Ernandes za gostovanje Majorki u subotu od 21 čas morati da traži druga rešenja.

Ronald Arauho je tokom dana uspešno operisan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Finskoj i očekuje ga pauza od dva i po meseca.

Nešto bolja situacija je oko defanzivca Žila Kundea, za kog se lekarski tim Barselone nada da će biti spreman za 16. oktobar kada je ne programu "El Klasiko".

Holanđanin Memfis Depaj će prema procenama lekara pauzirati mesec dana, a novu glavobolju Ćaviju zadao je Ektor Beljerin.

On je napustio jutarnji trening, još se ne zna kakva povreda je u pitanju i koliko će pauzirati.

Posle šest odigranih kola u prvenstvu Španije Barselona je na drugom mestu sa 16 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.