Izvor: RTS, 04.Dec.2022, 08:44

Kvaran potez Rudija Gobera - sapleo rivala, pa zaradio isknjučenje

U meču Minesota timbervulvsa i Oklahoma siti tandera došlo je do duela između Rudija Gobera i Kenrika Viljamsa, posle kog je Francuz poslat u svlačionicu.
Na startu druge deonice i pri vođstvu Oklahome na Minesotinom parketu, Gober je došlo je do konflikta u kom je "deblji kraj" izvukao inicijator istog Rudi Gober.

Igrač Oklahome Kenrik Vilijams je prilikom prodora ka košu izgubio balans u doskoku pao na parket, neželjno srušivši i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centra Minesote. Gober je impulsivno reagovao sa zemlje i sapleo rivala po nogama, što je pokrenulo tenziju i sukob.
Gober je isključen, ostavivši saigrače na cedilu. 
Oklahoma je iskorsitila izostanak najboljeg defanzivnog centra lige i upisala pobedu 135:128.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čemu to, Rudi? VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2022

Košarkašima Minesote ne ide dobro ove sezone, a očigledno da to dopire i do Rudija Gobera...Francuski centar je u ponajvećem trejdu leta stigao kao veliko pojačanje Jute, ali Timbervulvsi za sada ne osećaju boljitak u odnosu na prošlu sezonu...Da je svo zlo u tome, Gober se potrudio da dokaže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.